PROSJEKTER

Leilighet - Åsaveien 4

Brunere, lunere og lurere! I 2018 designet vi deler av boligen til Ingrid på Majorstua. Ved å lage en ny, funksjonell møbleringsplan samt et sterkt visuelt uttrykk fikk Ingrid sitt drømmekjøkken! Vi var også fungerende prosjektledere.

 

Enebolig - Bergslia

Funksjonalitet og estetikk i skjønn harmoni. Store deler av 2016 koste vi oss med totalrehabilitering av eneboligen til Hilde og TF på Berg i Oslo. Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total design og detaljering av alle rom.  

 
Cecilie Claussen_BG_Ammerud_2.jpg

Atriumhus - Ammerud

Rent og funksjonelt var ønskene til kunden vår Glenn da vi begynte på den veldig takknemlige oppgaven om å designe hans nye hjem på Ammerud. Et utrlig gøy prosjekt å jobbe med. Prosjektet var en del av Bonytthjelpen.

 

Leilighet - Gamlebyen

 Ved å forbedre eksisterende planløsning og fokus på å skape et nytt visuelt uttrykk optimaliserte vi arealet samt forbedret kvaliteten av leiligheten i sin helhet. Prosjektet består av design av kjøkken, spisestue, soverom og bad.                      

 

Enebolig Tåsen

I 2016/2017 jobbet vi med totalrehabilitering av 1. etasjen i eneboligen til Runi og Jon på Tåsen i Oslo. En morsomt og lærerikt prosjekt! Vår rolle har vært utarbeidelse av ny planløsning samt total design, innkjøp og prosjektledelse.

 
Giskehagen.jpg

Giskehagen

Vi var så heldige å få være med på laget da superparet Sondre og Karin skulle pusse opp baderommet sitt. Størrelsen er den samme, men de nye løsningene og den lune atmosfæren gjør at det endelig er godt å oppholde seg på badet.                       

 

Deichmansgate 19

Selv om 3-roms leiligheten til Lars rommet hele 78 m2, var planløsningen upraktisk og gav ikke klare og funksjonelle bruksområder. Vår hovedoppgave ble derfor å endre planløsningen, samt designe et funksjonelt kjøkken.                                               

 
Cecilie Claussen_BG_100B.jpg

Bentsebrugata 18

Rent, nordisk og funksjonelt. I dette prosjektet var det allerede en funksjonell indeling av rom. Vi jobbet derfor med og optimalisere rom ved hjelp av møblering, materialer og belysning. resultatet ble like fantastisk som kunden selv!   

Leilighet - Bentsebrugata 4

I 2017/2018 var vi så heldige å få være med på laget da Kathrine skulle totalerenovere leilighetens sin på Torshov. Resultate ble økt plassutnyttelse og en sterk visuell profil. Og ikke minst, Et åpent og sosialt hjem!          

 

Sarpsborggata 14

Med kun 42 m2 til rådighet var funksjonalitet alt. Ved å skap klare soner og en sammenhengende komposisjon av materialer og farger skapte vi et elegant og stilfult uttrykk som også gjenspeilet den fantastiske personligheten til Emilie!  

 

Tåsen allè

Vi var så heldige å få være med på laget da Malin, Fredrik og lille Hedda skulle flytte inn i ny bolig på Korsvoll. Selve planløsningen fungerte bra så hovedfokuset på dette prosjektet var å lage funksjonelle rom med smart møbelring og en varige materialpalett.

 

Sandakerveien 88

Eirik ønsket seg først og fremst et mer funksjonelt kjøkken samtidig som han ville ha et estetisk uttrykk som gjenspeilet resten av leiligheten. Rommet var kun på 6 m2, så det var viktig å tenke smart og bruke flatene i rommet til å lage effektive oppbevaringsløsninger