SANDAKERVEIEN 88

"The purest and most thoughtful minds are those which love colour the most."
-John Ruskin

    

 

 

Oppdragsgiver   Bonytt/Privat                   Størrelse/type    65 m2/3-roms leilighet     Omfang              Oppussing av kjøkken Ferdigstillelse    2015                           Sted                   Oslo, Norge

Foto: Niklas Hart (Bonytt)                                                  

Eirik ønsket seg først og fremst et mer funksjonelt kjøkken samtidig som han ville ha et estetisk uttrykk som gjenspeilet resten av leiligheten. Han ønsket noe som var sprekt samtidig elegant. Rommet var kun på 6 m2, så det var viktig å tenke smart og bruke flatene i rommet til å lage effektive oppbevaringsløsninger.

 

NIK_Claussen_Sandakerv (2 of 10).jpg

Kjøkken

Vi valgte en grønn fargepalett da vi følte dette passet både leiligheten og kunden, samtidig som grønt er en tidløst og klassisk farge som er lett å leve med. Overskapene er i lysere nyanse enn underskapene. Dette for at de ikke skulle dominere rommet da de dekker den totale flaten over kjøkkenbenken. Benkeplaten i marmor fikk en polert overflate som bidrar til å spre dagslyset som faller i rommet. En veldig heldig effekt! Alle detaljer er i messing. Kjøkkenet er en kombinasjon av møbelsnekker, Ikeamoduler, samt fronter og håndtak fra Superfront.

Emilie_Bonytt_Kjøkken_1.jpg

Kjøkken

Rommet var kun på 6 m2, så det var viktig å tenke smart og bruke flatene i rommet til å lage oppbevaringsløsninger. Dette gjorde vi ved å reorganisere plassering av de nødvendige funksjonene samt lage skreddersydde løsninger der vi så at modulgitte løsninger ikke passet. Alle høyskap ble fjernet, og kjøleskap byttet ut med kjøleskuff, for å gi rommet mest mulig synlige flater. Det ble også satt inn doble dører til rommet ved siden, av for å oppnå en luftigere romfølelse samtidig som man da beholdt et klart skille mellom rommene.

               Benketopp i marmor.

               Benketopp i marmor.

               Kjøkkenfronter.

               Kjøkkenfronter.

                  Hylle til dekor.

                  Hylle til dekor.


Vår rolle  

  • Behovsanalyse                                                      
  • Arealplanlegging
  • Valg av materialer og fargesetting
  • Møbel/spesialdesign
  • Belysning
  • Innhenting av priser/tilbud
  • Anbudsdokumenter
  • Prosjektering og oppfølging byggeplass 
  • 3D Visualisering

       

       

Beboer: Eirik Langås


Presse:

Elle Decoration UK / April 2017

Bonytt Nr. 11 / 2015

         Maison Nr. 11 / 2016