SARPSBORGGATA 14

“A girl should be two things: classy and fabulous.”
- Coco Chanel

MAL kjøkken Eirik_NY.png

 

Oppdragsgiver   Bonytt/Privat                   Størrelse/type    38 m2/2-roms leilighet     Omfang              Oppussing av stue, bad,                           kjøkken og entre Ferdigstillelse    2016                           Sted                   Oslo, Norge  

Foto:Niklas Hart Styling: Silje Aune Eriksen                                                  

 

I dette prosjektet valgte vi å beholde eksisterende planløsning og fokusere på å optimalisere plassen vi hadde til rådighet. Prosjektet gikk derfor først og fremst ut på å lage klare soner og å skape en sammenhengende komposisjon av materialer og farger for å få frem et elegant og stilfullt uttrykk som også gjenspeilet den fantastiske personligheten til Emilie!

NIK_Claussen_Sandakerv (2 of 10).jpg

Stue

Sofaen og spisebordet fungerer som leilighetens sosiale sone. Gardinen som dekker deler av veggen sørger for lunhet og tilfører rommet et eksklusivt preg. Veggene har et svakt rosaskjær (3154 Drøm fra Jotun Sense), mens frontene har Emilies favorittfarge gjennom mange år (5180 Oslo fra Jotun). Håndtak fra Superfront.

Emilie_Bonytt_Kjøkken_1.jpg

Kjøkken

Innredningen fordeler seg over to vegger, med kum på den ene siden og koketopp på den andre. Kjøkkeninnredningen går over i en elegant skrivebordsløsning med mulighet for lagring. Benkeplaten er fra Lenngren Naturstein i Carrara-marmor.

                     Soverom.

                     Soverom.

       Soverom med innsyn til bad.

       Soverom med innsyn til bad.

                 Pendel fra Flos           

                 Pendel fra Flos           


Planløsning

Den opprinnelige planløsningen og rominndelingen ble beholdt. I samarbeid med Emilie ble det utarbeidet en ny møbleringsplan som effektiviserte det eksisterende arealet. deler av årosjektet var en del av Bonytthjelpen i Bonytt.


Vår rolle  

 • Behovsanalyse                                                      
 • Arealplanlegging
 • Valg av materialer og fargesetting
 • Møbel/spesialdesign
 • Belysning
 • Innhenting av priser/tilbud
 • Anbudsdokumenter
 • Prosjektering og oppfølging byggeplass 
 • 3D Visualisering

       

       

Beboer: Emilie Thomessen